SÅ ER DET NU, DET SKER

Ønsker du at bliver klogere på dit lederskab? Vil du have gode råd og sparring af kolleger, som er i samme situation som dig?

Vil du bevidstgøres om, hvordan du virker på andre mennesker, når du er vred, når du er presset, og når du har overskud? Hvorfor ikke få det bedste ud af dine medfødte kvaliteter? Hvem ønsker ikke en leder, som udviser tolerance og forståelse for andres væremåder?

Kan du sige ja til nogle af ovenstående punkterne, så skyld dig at tilmelde dig døgnseminaret for nye ledere.

Det afholdes onsdag den 18. november på Hindsgavl Slot ved Middelfart med start kl. 12.00 og slutter kl. 13.00. den 19. november.

SOM NOGET NYT – har vi valgt at tilbyde dig en personlighedstest med individuel feedback. Vi har inviteret HR-chef Charlotte Jepsen, som er uddannet indenfor Enneagrammet.

Enneagrammet er en psykologisk model, der beskriver 9 personlighedstyper. Testen tager bl.a. udgangspunkt i adfærd, motivation og reaktion mm.

Har du lyst til at tilbringe et døgn med andre nye ledere, hvor du fagligt bliver inspireret? Hvor du få mulighed for at vende udfordringer med andre, som er i samme situation som dig, mens du bliver forkælet i de dejlige rammer Hindsgavl Slot byder på, så har du muligheden nu.

Prisen for dette arrangement er 2500 kr. incl. moms. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen.

Du tilmelder dig ved at indbetale 2500 kr. til reg. 3543 Konto 0012270801. Tilmeldingen er bindende og du er først registeret, når beløbet er indbetalt.  TILBUDDET ER KUN FOR MEDLEMMER

Har du yderligere spørgsmål så send en mail til rm@fsleder.dk