Inspirationsdøgn for erfarne ledere
Tirsdag den 4. oktober 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Det gode lederliv

Det moderne lederliv stiller utrolig mange krav til dig som leder. Du skal være i stand til at veksle mellem forskellige opgaver, lige fra nærværende samtaler, langsigtede og økonomiske beslutninger samt brandslukning for bare at nævne nogle. 

Som erfaren leder har du formentligt godt styr på det meste. Alligevel er der måske noget, der koster lidt for meget energi i dit arbejdsliv, fx de svære beslutninger, som medfører uro i organisationen, eller samarbejdet med bestyrelsen, hvis fokus formentligt flytter sig i takt med skolens udvikling.

Måske har du bare vænnet dig til at håndtere de områder i dit arbejdsliv, hvor du står alene, fordi ”sådan er det jo”.

 

Bliv inspireret

På Inspirationsdøgnet for erfarne ledere får du mulighed for at hente fornyet inspiration til skabe en hverdag med større overskud til gavn for både dig og resten af skolen.

Du får mulighed for at sætte spot på hvilke faktorer, der koster dig tid, energi eller fokus, og hvordan du kan tage ejerskab for at ændre på dem eller styre uden om. Du får input til, hvordan du kan holde fast i dig selv og være den leder, du ønsker under voksende og omskiftelige krav.

Inspirationsdøgnet er praksisorienteret og foregår som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser samt dialog og refleksion både individuelt og i fællesskab. Der vil være tid til at hente inspiration fra de øvrige deltagere samt at sparre med dem om, hvordan oplæggene omsættes i praksis. Samtidig er der mulighed for at kick-starte brugen af de gennemgåede værktøjer, så du allerede er i gang inden, du kommer hjem

Inspirationsdøgnet er et nyoprettet tilbud til dig som erfarnen leder, der ønsker at stille skarpt på dig selv og dine kompetencer. Hvad er det i jobbet, som giver dig energi, og hvad driver dig? På inspirationsdøgnet får du mulighed for at sætte fokus på dig selv, så du kan finde ind til dit udviklingspotentiale og dine behov, og samtidig styre uden om de situationer som sjælder din energi.

Inspirationsdøgnet er tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 10.30 til onsdag den 5. oktober kl. 12.00. Stedet for afholdelse er Hindsgalv Slot ved Middelfart.

Personlighedstest

Forud for introdøgn tilbydes du en personlighedstest med individuel feedback. Testen stiller skarpt på dine kompetencer og bevidstgøre dig om disse. Den afdækker dine talenter og forcer samt afspejler dine kognitive evner samt mønstre og måder at agere på som menneske.

Med indsigt i dine ”toptalenter” ud fra personlighedstesten TT38 vil du få større indblik i, hvad der giver dig energi og arbejdsglæde i hverdagen. 

Krestina Buus Jeppesen

På introdøgnet bliver du klogere på dig selv og din ledelse. Du vil på introdøgnet blandt andet møde Krestina Buus Jeppesen, som er indehaver af konsulentvirksomheden MINDMATTER, der arbejder med teamudvikling og stresshåndtering.

Krestina har over 20 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig og brænder for at skabe indsigt og udvikling, så ledere og medarbejdere tager ansvar for at skabe dét miljø, som de trives og præsterer bedst i.

Krestina er uddannet Cand.Merc IB og har suppleret med en lang række certificeringer inden for stresscoaching, organisations-psykologi, Garuda Fokusprofil og Team facilitator coach.

Sammen vil I sætte fokus på, hvordan du kan tilrettelægge din dag optimalt, samt hvilke faktorer der er vigtige for, at du kan skabe et arbejdsliv i balance og være den leder, du ønsker. Krestina kommer blandt andet ind på:

  • Det langsigtede mål som mental fokusstyring i hverdagen
  • Tids-, fokus- og energistyring
  • Håndtering af energi- og fokustyve
  • Mentalt og overskud i en krævende hverdag

Sådan tilmelder du dig

Prisen for arrangementet er 2900 kr. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen. Du tilmelder dig på vores hjemmeside, og betaler ved tilmeldingen. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 6. september 2022. Der er begrænsede antal pladser, og disse fordeles efter ”først-til-mølle-princippet”.

HUSK at arrangementet kun er for medlemmer.