INSPIRATIONSDØGN FOR ERFARNE LEDERE OG LEDELSESTEAMS
tirsdag d. 7. - onsdag d. 8. november 2023
FULDT BOOKET

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Inspiration og friskt pust

Som erfaren leder har du formentligt godt styr på det meste. Alligevel er der måske noget, der koster lidt for meget energi i dit arbejdsliv, fx de svære beslutninger, som medfører uro i organisationen, eller samarbejdet med bestyrelsen, hvis fokus formentligt flytter sig i takt med skolens udvikling. Du kan også have opbygget rutiner over tid som måske var hensigtsmæssige en gang, men ikke er det længere.

Er I et ledelsesteam opbygger I også rutiner og samarbejdsformer sammen. Det gælder om at spille hinanden gode og få skabt synergi. Hvordan får I det bedste ud af det, I kan tilsammen til daglig glæde for jer selv og til gavn for skolen?

 

Inspirationsdøgnet

På inspirationsdøgnet får du eller I mulighed for at hente fornyet inspiration til at skabe en hverdag med større overskud.

Hvilke faktorer koster tid, energi og fokus? Hvad giver omvendt energi?

Hvordan kan du/I ændre disse faktorer eller styre udenom?

Hvordan holder du/I fast i den måde du/I vil være ledelse på?

Inspirationsdøgnet er praksisorienteret og foregår som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser samt dialog og refleksion både individuelt og i fællesskab. Der vil være tid til at hente inspiration fra de øvrige deltagere samt at sparre med dem om, hvordan oplæggene omsættes i praksis. Samtidig er der mulighed for at kickstarte brugen af redskaberne, så du/I allerede er i gang inden, du/I kommer hjem.

Inspirationsdøgnet afholdes parallelt med vores introdøgn for nye ledere, så der bliver mulighed for uformelt samvær med endnu flere lederkolleger.

Personlighedstest

Forud for inspirationsdøgnet tilbydes du/I en personlighedstest med individuel feedback. Testen stiller skarpt på dine/jeres kompetencer og bevidstgør dig/jer om disse. Den afdækker dine/jeres talenter og forcer samt mønstre og måder at agere på som menneske.

Med indsigt i dine/jeres ”toptalenter” ud fra personlighedstesten TT38 vil du/I få større indblik i, hvad der giver dig/jer energi og arbejdsglæde i hverdagen. Hvis I kommer som ledelsesteam, vil I også få en dybere indsigt i, hvordan I komplementerer hinanden.

Krestina Buus Jeppesen

Krestina Buus Jeppesen er en af oplægsholderne på inspirationsdøgnet. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden MINDMATTER, der arbejder med teamudvikling og stresshåndtering.

Krestina har over 20 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig og brænder for at skabe indsigt og udvikling, så ledere og medarbejdere tager ansvar for at skabe dét miljø, som de trives og præsterer bedst i.

Krestina er uddannet Cand.Merc IB og har suppleret med en lang række certificeringer inden for stresscoaching, organisations-psykologi, Garuda Fokusprofil og Team facilitator coach.

Sammen vil I sætte fokus på, hvordan du/I kan tilrettelægge din/jeres dag optimalt, samt hvilke faktorer der er vigtige for, at du/I kan skabe et arbejdsliv i balance og være den leder/det ledelsesteam, du/I ønsker. Krestina kommer blandt andet ind på:

  • Det langsigtede mål som mental fokusstyring i hverdagen
  • Tids-, fokus- og energistyring
  • Håndtering af energi- og fokustyve
  • Mentalt og overskud i en krævende hverdag

Sådan tilmelder du dig/jer

Prisen for arrangementet er 2900 kr. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen. Du tilmelder dig på vores hjemmeside, og betaler ved tilmeldingen. Der er begrænsede antal pladser, og disse fordeles efter ”først-til-mølle-princippet”.

Som team tilmelder I jer hver især eller sender os en mail.

HUSK at arrangementet kun er for medlemmer.