Gå ikke glip af de nye lederkurser – vi har skræddersyet dem til dig!

Vi har indgået et tæt samarbejde med Aros Business Academy. Sammen vil vi fremover skræddersy relevante og aktuelle LederSeminarer og MasterClasses, der hjælper jer til at blive endnu bedre ledere. Så sig endelig til, hvis der mangler et kursus på listen!

Lederkonferencen 2017
26.-28. april, Hindsgavl Slot, Middelfart (med overnatninger).

Effektiv lederkommunikation (LederSeminar)
10.-11. maj, Kongebrogården, Middelfart (med overnatning).

Situationsbestemt ledelse (LederSeminar)
18.-19. maj, Kongebrogården, Middelfart (med overnatning).

Hvordan tilmelder jeg mig? Og hvad koster det?

Priserne finder du på siden for det enkelte kursus, og der tilmelder du dig også. Både tilmelding, prisinfo og afbestillingsregler, finder du nederst på kursussiderne. Alternativt kan du skrive til kursussekretær Ellen Mauri på ellen@aroskurser.dk.

Deltag på endnu flere kurser (med 15 % rabat)

Samarbejdet med Aros Business Academy giver os mulighed for at give dig 15 % i rabat på øvrige kurser, udbudt hos dem. Du kan se alle kurserne lige her: Aros Business Academy (kursusoversigt).

Aros Business Academy er en kursusvirksomhed med stor faglig og pædagogisk integritet. Og vi er rigtig glade for samarbejdet med dem. De er baseret i København, men afholder skræddersyede kurser og mindre uddannelser rundt omkring i hele landet. De har mere end 40 undervisere, der dækker områder primært inden for ledelse, kommunikation, effektivitet og projektledelse. Læs mere om dem her: Om Aros Business Academy.