Alt du har brug for at vide om LEDERKONFERENCEN 2016

Velkommen til foreningens nyfortolkning af vores traditionelle Årsmøde! Med konferencen skruer vi op for intensiteten på alle parametre: Inspirationen, sparringen, hyggen, forplejningen, oplægsholderne og din personlige udvikling som leder.

Hvis du kun deltager på ét arrangement for ledere i hele året …

… så lad det være LederKonferencen 2016! For vi har aktiveret alle foreningens kræfter i at designe og invitere dig til årets lederbegivenhed. Og vi håber, at du kan se, at det ville være en fejl ikke at deltage. Er du ikke helt overbevist endnu, er du velkommen til at læse videre. Ellers finder du en lille tilmeld-knap nederst på siden.

Derfor garanterer vi dig, at du går klogere hjem fra LederKonferencen 2016!

Faktisk kan det siges helt enkelt: Hvis vi ikke var 100 % sikre på, at vi kan tilbyde dig noget, der virkelig rykker dit lederskab og samtidig give dig en rigtig god oplevelse, ville vi ikke afholde LederKonferencen 2016! Foreningen er der for dig! Og ja, det er en kliché. Men klichéer udspringer af sandheder. Og sandheden er, at vi stræber mod at give dig præcis det, der får dig til at yde det bedste og mest meningsfulde ledelsesarbejde.

Udover alle oplæg og workshops, har du desuden andre muligheder for at gå klogere hjem. Du får nemlig masser af tid til at vende problemstillinger, diskutere muligheder og sparre med alle dine yderst kompetente lederkolleger fra de frie skoler i Danmark.

Hent pdf om LederKonferencen 2016. Eller læs videre herunder.

Lær alt om Primadonnaledelse af forskeren Helle Hein!

Du ser måske ikke dine ansatte som primadonnaer. Men ifølge Helle Heins definition af primadonnaer er det netop, hvad de er. De er nemlig 100 % passionerede omkring det, de laver i deres arbejde. Og det gør dem til en helt særlig målgruppe at lede. Helle Hein har forsket i, hvad det kræver at lede lærere og pædagoger, og hun deler ivrigt ud af sin viden.

Hør hemmeligheden bag bedre ledelsesbeslutninger!

Kender du din egen beslutningsstil? Givetvis ikke – for hvad er en beslutningsstil overhovedet? Erhvervspsykologen Birgitte Svinth løfter sløret for effektive og ineffektive ledelsesbeslutninger og lærer dig at forstå (og påvirke) din egen beslutningsstil, så du slipper for at træffe dårlige beslutninger.

Bliv en (endnu) bedre taler!

På konferencen skal du møde to spændende kvinder, der giver dig input og træning i at holde taler, som forældre, elever og medarbejdere husker om 10 år. Dya Josefine Hauch og Ditte Marie le-Fevre er begge skuespillere og kommunikationsrådgivere, og de har en masse ny viden med til dig.

Lad teaterchef Peter Langdal hjælpe dig til at styrke dit team!

Peter Langdal ved alt om at få et kreativt og kompetent team til at yde det optimale. Han tager dig med gennem sin egen rejse og indvier dig i sine bedste og dårligste erfaringer med at få hele teamet til at ‘shine’ og arbejde mod et fælles mål, der er større end dem selv.

Deltag på Generalforsamlingen på konferencens sidste dag!

Vi slutter LederKonferencen 2016 af med den årlige Generalforsamling og en farvel-frokost. Hvis du er tidspresset på hjemmefronten, er du velkommen til at køre før det. Men vi håber selvfølgelig, at du vil blive og deltage på foreningens vigtigste møde i hele 2016.

Få overblik over programmet for dagene

Onsdag d. 13. april, kl. 18-19.30: Ankomst, check-in og let buffet.

Onsdag d. 13. april, kl. 19.30-21: ”Få medarbejderne til at yde det optimale” v. Peter Langdal, tidligere teaterchef.

Torsdag d. 14. april, kl. 9-12: ”Hold taler med power og karisma!” Workshop v. Dya Josefine Hauch og Ditte Maria le-Fevre, begge kommunikationsrådgivere og skuespillere.

Torsdag d. 14. april, kl. 12-14: Frokost og telefontid (eller gåtur/middagslur).

Torsdag d. 14. april, kl. 14-15.30: ”Træf bedre ledelsesbeslutninger (kender du din beslutningsstil?)” v. erhvervspsykolog Birgitte Svinth.

Torsdag d. 14. april, kl. 16-18: ”Primadonnaledelse (ledelse af passionerede og kompetente lærere)” v. Helle Hein, forfatter af bogen ”Primadonnaledelse – når arbejdet er et kald”, Gyldendal 2013.

Torsdag d. 14. april, kl. 18.15-18.30: Kåring af en person, der har gjort noget særligt for de frie skoler v. formand Rud Nielsen.

Torsdag d. 14. april, kl. 19.30-? Slotsmiddag og musikalsk underholdning.

Fredag d. 15. april, kl. 9.00-10.00: “Styrket lederidentitet via ledernetværk” v. ledelsesrådgiver Bettina Skaarup.

Fredag d. 15. april, kl. 10.00-12.00: Politisk opdatering samt generalforsamling.

Fredag d. 15. april, kl. 12.00-13.00: Frokost og afsked.

Vi ser frem til at tage imod dig på Hindsgavl Slot d. 13.-15. april!

Prisen for hele LederKonferencen 2016 er kun 5.975 kr. inkl. moms. Med denne pris får du:

– To overnatninger på Hindsgavl Slot
– Fuldt program med fem inspirerende oplægsholdere og undervisere
– Suveræn slotsforplejning under opholdet
– Festaften d. 14. april med musikalsk underholdning
– Masser af sparring med yderst kompetente lederkolleger.