LEDERKONFERENCEN 2019

Det hele fortalt med 37 ord: Bliv klogere på lønforhandling, work-life balance, personlig storytelling, fremtidens nyhedsmedier og innovativ ledelse. Og nyd i øvrigt tre dage med fokus på din egen ledergerning – krydret med vinterbadning, bridgewalking, gåture/løbeture, erfaringsudveksling, slotsmiddag og god musik.

Skal du med? Tilmeld dig selv og lederkollegerne her (eller send en mail til ellen@arosbusinessacademy.dk).

En hilsen fra formanden

”Jeg ser virkelig frem til LederKonferencen 2019. Vi har sammensat et program fyldt med inspiration og nytænkning til lederne. Og vi har samtidig lagt en række uformelle aktiviteter ind, så der bliver plads til erfaringsudveksling, sparring og networking. Det bliver rigtig godt!”

– Rud Nielsen, formand for Frie Skolers Ledere

Sådan ser dagene ud

Onsdag d. 24. april, kl. 18.00-19.15: Ankomst, check-in og let buffet

Onsdag d. 24. april, kl. 19.15-19.30: Velkomst ved formand Rud Nielsen

Onsdag d. 24. april, kl. 19.30-21.00: “Den, der råber, lyver” ved Lea Korsgaard, chefredaktør for Zetland

_____________________________________________________________________________________

Torsdag d. 25. april, kl. 7.30-8.00: Løb en tur med formanden (valgfri): Rud Nielsen løber 5 km langs Lillebælt. Skal du med?

Torsdag d. 25. april, kl. 9.00-9.15: Morgensang

Torsdag d. 25. april, kl. 9.15-10.45: “Du får ikke det, du fortjener, men det du forhandler” ved jurist Morten Kragh Sørensen

Torsdag d. 25. april, kl. 11.15-12.30: “Work-life balance – findes det som skoleleder?” Ved konsulent Nadia Auda

Torsdag d. 25. april, kl. 12.30-13.30: Frokost på Hindsgavl Slot

Torsdag d. 25. april, kl. 13.30-14.30: “Lederens selvfortællinger – skab mening og handlekraft i sprog og kommunikation” ved psykolog og forfatter Michala Schnoor

Torsdag d. 25. april, kl. 15.30-18.00: Valgfri aktivitet. Vælg mellem …

 1. Sauna og vinterbadning (med badetøj)
 2. Workshop i grafisk facilitering (procestegning)
 3. Brovandring på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro
 4. Naturvandring med naturvejleder.

Torsdag d. 25. april, kl. 18.00-19.00: Fritid / telefontid / impoviserede møder, mails, telefonopkald, improviseret møde med andre ledere eller middagslur

Torsdag d. 25. april, kl. 19.00-?: Slotsmiddag og musikalsk underholdning

_____________________________________________________________________________________

Fredag d. 26. april, kl. 7.45-8.15: Løb en tur med formanden (valgfri). Rud Nielsen løber 5 km langs Lillebælt.

Fredag d. 26. april, kl. 9.00-9.15: Morgensang

Fredag d. 26. april, kl. 9.15-9.45: “Innovativ ledelse og innovativ læringskultur (og om rejsen fra efterskoleverden til LEGO)” ved Ulrik Hoffmann, leder hos LEGO og tidligere efterskoleforstander

Fredag d. 26. april, kl. 10.00-12.00: Generalforsamling

Fredag d. 26. april, kl. 12.00-13.00: Frokost og afsked

_____________________________________________________________________________________

Oplev fire skarpe oplægsholdere!

Chefredaktør Lea Korsgaard

Lea Korsgaard er som ansvarshavende chefredaktør Zetlands svar på en kreativ direktør, der er glødende optaget af at gøre Zetland til landets førende forsamlingshus for nysgerrige danskere. Hun har en fortid som prisvindende featureskribent på Politiken og Berlingske og er forfatter til de anmelderroste bøger ‘Det store bogtyveri’ (2005) ‘Ghita’ (2011) og ‘Orgasmeland – da den seksuelle revolution kom til Danmark’ (2014).

Lea er en dreven oplægsholder og taler, og hendes foredrag er altid båret af en smittende begejstring og en sjælden evne til at inddrage og aktivere publikum. Hun sætter en ære i at formidle viden og kompliceret stof, så det bliver tilgængeligt for enhver.

Forhandlingsekspert Morten Kragh-Sørensen

Morten Kragh-Sørensen har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år – både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til “den virkelige verden”.

Morten er uddannet jurist med speciale i juridisk forhandling og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.

Konsulent Nadia Auda

Nadia Auda er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker.

Psykolog og forfatter Michala Schnoor

Michala Schnoor er psykolog (cand.psych.aut.) og forfatter til bestselleren ”Narrativ organisationsudvikling – at forme fælles mening og handling”.

Hun har de seneste 12 år arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i både Danmark og udlandet – og sideløbende med terapeutiske samtaleforløb. Og hun publicerer løbende artikler om ledelse, HR og organisationsudvikling.

Til daglig arbejder Michala i konsulenthuset Organisation og har tidligere varetaget strategiske HR-funktioner i Novo Nordisk som HR-Partner og projektleder.

Hun har desuden arbejdet i konsulenthusene LEAD – enter next level og Haslebo & Partnere.

LEGO-leder Ulrik Hoffmann

Ulrik Hoffmann er leder hos LEGO Group og tidligere forstander på Billeshave Efterskole.

Ulrik er specialist inden for ledelse, viden, innovationsstyring og innovativ læringskultur. Og han vil lave et oplæg om sin rejse fra efterskoleverden til LEGO og om innovativ ledelse og læringskultur.

Vi garanterer: Du vil gå klogere hjem fra LederKonferencen 2019!

Faktisk kan det siges helt enkelt: Hvis vi ikke var 100 % sikre på, at vi kan tilbyde dig noget, der virkelig rykker dit lederskab og samtidig give dig en rigtig god oplevelse, ville vi ikke afholde LederKonferencen 2019! Og sandheden er, at vi stræber mod at give dig præcis det, der får dig til at yde det bedste og mest meningsfulde ledelsesarbejde.

Udover alle oplæg og workshops, har du desuden andre muligheder for at gå klogere hjem. Du får nemlig masser af tid til at vende problemstillinger, diskutere muligheder og sparre med alle dine yderst kompetente lederkolleger fra de frie skoler i Danmark.

Mie Nørgaard tegner et 7-meter referat af torsdagen

Under oplæggene om torsdagen vil Mie Nørgaard tegne, hvad der foregår.

Mie er ekspert i at anvende sketching til at støtte refleksion, analyse og diskussion, hvad enten det er i forbindelse med internt udviklingsarbejde, brugerinddragelse eller konferencer.

Og som et af de valgfrie aktiviteter om torsdagen vil Mie lave en lille workshop, hvor man kan lære mere om konceptet sketching – og få lidt tips med hjem.

Hvad siger tidligere deltagere?

 • Rikke, Privatskolen i Sæby: “To fantastiske inspirerende dage i dejlige omgivelser. Fedt med det nye tiltag, hvor vi havde mulighed for at få en oplevelse med hjem.”
 • Sidse, Brovandeskolen: “Det var rart med et par dage med tid og rum til at hæve blikket fra hverdagen og lade sig inspirere af faglige og sociale input.”
 • Stinne Salling Efterskole: “Spændende, lærerigt, hyggeligt.”
 • Gitte, Svendstrup Efterskole: “Spændende, inspirerende og lærerigt. Og hyggeligt samvær.Godt med workshops torsdag.”
 • Bjarne, Busses Efterskole: “Det var en god konference. Et fint varieret program med forskellige former for indslag. Stedet er perfekt og fantastiske rammer at være i.”
 • Dorte, Fænøsund Friskole: “Meget givende og berigende.”
 • Leif, Dalling Efterskole: “Et godt mødested for ledere i de frie skoler. Tid og mulighed for erfaringsudveksling på tværs af skoleformer.”
 • Sven, Skals Efterskole: “Godt sted, gode omgivelser og engagerede arrangører.”
 • Helle, BGI Akademiet: “Dejlige omgivelser og dejligt at være sammen med lederkolleger.”
 • Elisabeth, Sofiehøj Friskole: “Dejligt at være sammen med andre ledere fra både fri – og efterskoler i skønne omgivelser.”
 • Anders, Århus Privatskole: “Fremragende.”
 • Dorte, Vinderød Privatskole: “Det har været en god oplevelse. Det er dejligt at netværke og møde lederkollegaer, som jeg ikke normalt møder.”
 • Birgitte, Laursens Realskole: “Fantastisk konference. Superdejlig mad, søde mennesker og et vidunderligt sted.”
 • Martin, Svenstrup Efterskole: “Velplanlagt og velgennemført forløb med kvalitet hele vejen igennem.”
 • Susanne, Randers Realskole: “God struktur, meget forskellige indlæg og højt tempo.”
 • Inge, Brovandeskolen: “Fagligt og socialt givende – i skønne rammer!”
 • Anders, Høng Privatskole: “Inspirerende ophold, fremragende oplægsholdere med stor professionalisme. Tilbage på egen skole som en bedre leder.”
 • Søren, Eriksminde Efterskole: “Meget veltilrettelagt med et rigtig godt ledelsesfagligt indhold.”
 • Helle, Ringsted Ny Friskole: “Et par gode dage, hvor der er mulighed for at hæve sig lidt op over hverdagen og lade sig forkæle med gode mennesker, omgivelser og forplejning”.
 • Birgitte, Marieskolen: “Det var en inspirerende konference, hvor udbyttet både var udviklende lederperspektiver og netværk.”
 • René, Kalundborg Friskole: “Skuden er blevet vendt – godt koncept.”
 • Kate, Kochs Skole: “Udbytterigt – at møde andre ledere fra frie skoler, at have tid sammen med egen ledergruppe samt at gå meta på skoleleder-opgaven.”
 • Karsten, Sorø Gymnastikefterskole: “Mange gode foredrag og indslag, som affødte ideer og grund til eftertanke.”

NB: Ovenstående har i deres evaluering aktivt vinget af, at vi må bruge deres udtalelse. Hvis du er en af dem, og du nu fortryder, så tag lige fat i os.

Tag dine lederkolleger med og få endnu større udbytte!

Flere af lederne, der deltog sidste år, tog deres kolleger i lederteamet med på LederKonferencen. Og evalueringerne viser, at dette gav dem ekstra stor værdi. Teamet fik et par dage sammen i helikopterperspektiv. Og de kunne sammen gå tilbage og implementere nye idéer og tiltag.

Tilmeld dig selv og lederkollegerne her.

Vi ser frem til at tage imod dig på Hindsgavl Slot d. 24-26. april!

Prisen for hele LederKonferencen 2019 er kun 5.975 kr. inkl. moms. Med denne pris får du:

– To overnatninger (med eget værelse) på fantastiske Hindsgavl Slot
– Fuldt program med fem inspirerende oplægsholdere
– Suveræn slotsforplejning under opholdet
– Festaften d. 25. april med musikalsk underholdning
– Masser af sparring med yderst kompetente lederkolleger.

Tilmeld dig her! (klik her)

Skriv navn og skole i mailen. Beløbet indbetales først tre uger inden arrangementet. Tilmelding er bindende. Se pris i afsnittet ovenfor.

Selve tilmeldingen, faktureringen m.v. administreres af vores nære samarbejdspartner Aros Business Academy.

OBS: Hvis linket til tilmelding oven for driller, så send jeres tilmeldinger til ellen@arosbusinessacademy.dk.