Voxpop: Lea Ørsted, skoleleder Atheneskolen i Søborg

Hvad har du fået ud af det?
“Meget blandet, der har været oplæg, jeg har fået meget ud af og andre ikke så meget.
Det første oplæg onsdag var godt og inspirerende, og så et par stykker mere. Indlægget om nudging havde jeg ventet noget mere af, fordi jeg havde glædet mig, men kunne ikke bruge det.”

Hvad tager du med hjem?
“Konferencen er blevet mere koncentreret, før var det over længere tid. Dermed er der flere deltagere og flere relevante oplæg. Kollegialt og socialt er det virkelig et boost. Man møder andre, det gør man ikke i hverdagen. Jeg har ikke nogen viceskoleleder, så jeg er meget alene i min skolehverdag.”

Hvad fik du ud af generalforsamlingen?
“Det er spændende at følge med i foreningen, hele historikken med at være én forening og så nu løsrivelse.”

Hvad kan forbedres?
“Nogle flere aktiviteter, i stedet for at sidde stille og snakke”.

 

Læs også:

Voxpop:
Maja Kvist

Voxpop:
Jan Coermann