Introdøgn for nye ledere

Selvledelse i balance – det gode lederliv

Introdøgn for nye ledere tirsdag den 17. maj 2022

Det moderne lederliv stiller utrolig mange krav til dig som ny leder. Du skal være i stand til at veksle mellem forskellige opgaver, lige fra nærværende samtaler til langsigtede og økonomiske beslutninger for ikke at forglemme, hvor meget “brandslukning” også fylder. Desuden forventes der, at du kan planlægge og strukturere en effektiv arbejdsdag, navigere i det grænseløse arbejde i en hverdag, hvor man ikke altid selv har indflydelse på, hvornår udfordringerne kommer væltende.

Bliv inspireret

Ønsker du at bliver klogere på dit lederskab? Vil du have gode råd og sparring af kolleger, som er i samme situation som dig? Vil du bevidstgøres om, hvordan du virker på andre mennesker, når du er vred, presset, eller når du har overskud?

Kan du sige ja til nogle af ovenstående udsagn, og har du lyst til at tilbringe et døgn med andre nye ledere, hvor du fagligt bliver inspireret, mens du bliver forkælet i de skønne rammer, som Hindsgavl Slot byder på, så̊ har du muligheden nu.

Vi mødes på Hindsgalv Slot tirsdag den 17. maj 2022 sidst på formiddagen – og siger farvel onsdag kl. 13.00 efter et forhåbentligt inspirerende og lærerigt døgn.

Personlighedstest

Forud for introdøgn tilbydes du en personlighedstest med individuel feedback. Testen stiller skarpt på dine kompetencer og bevidstgøre dig om disse. Den afdækker dine talenter og forcer samt afspejler dine kognitive evner samt mønstre og måder at agere på som menneske.

Med indsigt i dine ”toptalenter” ud fra personlighedstesten TT38 vil du få større indblik i, hvad der giver dig energi og arbejdsglæde i hverdagen.

Krestina Buus Jeppesen

På introdøgnet bliver du klogere på dig selv og din ledelse. Du vil blandt andet møde Krestina Buus Jeppesen, som er indehaver af konsulentvirksomheden MINDMATTER, der arbejder med teamudvikling og stresshåndtering.

Krestina har over 20 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig og brænder for at skabe indsigt og udvikling, så ledere og medarbejdere tager ansvar for at skabe dét miljø, som de trives og præsterer bedst i.

Krestina er uddannet Cand.Merc IB og har suppleret med en lang række certificeringer inden for stresscoaching, organisations-psykologi, Garuda Fokusprofil og Team facilitator coach.

Sammen vil I sætte fokus på, hvordan du kan tilrettelægge din dag optimalt, samt hvilke faktorer der er vigtige for, at du kan skabe et arbejdsliv i balance og være den leder, du ønsker. Krestina kommer blandt andet ind på:

  • Energistyring og energityve
  • Det grænseløse arbejde
  • Prioritering, planlægning og rammer for et effektivt arbejde
  • Indre ro og selvregulering i en mentalt krævende hverdag

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Prisen for arrangementet er 2500 kr. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen. Du tilmelder dig på vores hjemmeside, og betaler ved tilmeldingen. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 22. april 2022. Der er begrænsede antal pladser, og disse fordeles efter ”først-til-mølle-princippet”.

HUSK at arrangementet kun er for medlemmer.

Tilmeld dig her