Årets Lederkonference 2023

Skal du også forkæles lidt ekstra i år?

Så tilmeld dig Årets Lederkonference 2023 – du kan stadig nå det.
Datoen er onsdag den 19. til fredag den 21. april 2023. Du kan checke ind på Hindsgavl Slot fra kl. 16.00. Konferencen starter kl. 17.30 med velkomstdrink og middag og slutter fredag kl. 13.00.

 

Netop i år har vi besluttet at give dig en ekstra musikalskoplevelse. Udover at du bliver inspireret af tre fantastiske oplægsholdere, som taler ind i dit lederliv ud fra forskellige perspektiver, så skal du i år også forkæles med Jette Torps fantastiske stemme.

Jette og Kasper gæster Lederkonferencen torsdag aften. Med et par barstole, to guitarer, en sax og en læbestift i baglommen leverer Jette Torp og Jan Kaspersen en musikalsk performance, som med autenticitet og nærvær både rører og underholder.

Vi vil gerne invitere dig og dine lederkolleger til Årets Lederkonference 2023. 

Traditionen tror afholdes konferencen på Hindsgalv Slot. Her vil du i de hyggelige og smukke omgivelser blive forkælet med kulinariske oplevelser, spændende oplægsholdere og afslappende, udfordrende eller sjove eftermiddagsaktiviteter.

Desuden vil der være rig mulighed for networking/erfaringsudveklsing eller blot genopfriske tidligere lederrelationer. Tag dig en velfortjent pause fra dagligdagens mange opgaver og udfordringer og benyt lejligheden til at lade dine batterier op mens du inspireres mentalt.

Prisen for lederkonferencen er kr. 6395. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 3. april 2023.

Du tilmelder dig på vores hjemmeside. Betalingen foregår ved tilmelding og tilmeldingen er bindende.
Vær opmærksom på, at du ved tilmeldingen skal vælge den eftrmiddagsaktivitet, du vil deltage i. Ønsker du ikke at deltage i nogle af aktiviteterne, er dette også muligt. Tilmeld dig her: https://frieskolersledere.dk/arrangementer/
HUSK at konferencen kun er for medlemmer.