TILMELDING TIL ÅRETS LEDERKONFERENCE

NY HJEMMESIDE – “en svær fødsel”

Måske har du allerede bemærket det? Vi har fået ny hjemmeside, og det har vi set frem til længe.
Vi har glædet os til at præsentere dig for en mere overskuelig hjemmeside, hvor det er lettere at finde de oplysninger, du skal bruge.

Desuden har vi også fået etableret et betalingssystem, således at du nemt og enkelt kan tilmelde dig vores arrangementer direkte på siden.

Vi må dog sande, at det har været en ”svær fødsel” at få hjemmesiden op at køre. Vi har fra torsdag i sidste uge og frem til mandag formiddag været uden mail. Det har betydet, at I har haft svært ved at komme i kontakt med os. Hvis du har forsøgt at sende mails til os i dette tidsrum, vil vi bede dig gøre det igen, da de ikke er nået frem.

Ydermere viser det sig, at betalingsmodulet i forbindelse med tilmeldingen til vores Lederkonference og Introdøgn ikke har virket efter hensigten.

Har du derfor forsøgt at tilmelde dig et af vores arrangementer i tidsrummet torsdag den 25. februar til onsdag den 3. marts. JA, så skal du gøre det igen – også selvom at du har modtaget en bekræftelse på tilmeldingen. Betalingen er IKKE gennemført og dermed IKKE trukket på din konto.

TILMELDINGEN VIRKER NU – og vi beklager ulejligheden.


Velkommen til Lederkonference torsdag den 22. april til den 23. april 2021

På trods af corona, restriktioner og forsamlingsforbud håber og tror vi på, at når vi rammer april, vil det være muligt at afholde vores traditionsrige lederkonference.

Vi ser frem til en hverdag, hvor det igen bliver naturligt at mødes fysisk. Med det optimistiske og positive blik for øje, planlægger vi et døgn, hvor du i de fantastiske rammer Hindsgavl Slot byder på, kan blive fagligt inspireret af gode foredragsholdere, sparre, hygge og blive socialt stimuleret af gode lederkolleger. Det trænger du til efter snart et år med corona ved din side.

Livsfarlig ledelse, knivskarp forhandling og eventyrlig ginsmagning – så bliver det ikke bedre.  

Årets program ser således ud:

Torsdag 12.00 – 13.00.Ankomst og frokost
Torsdag 13.00 – 15.00Foredrag ved forhandlingsrådgiver Malene Rix
En leders hverdag er fyldt med forhandlinger med de ansatte, med elever og deres forældre, med bestyrelsen og en lang række andre interessenter, og derfor er det vigtigt at være bevidst om måden, man forhandler på. De gode, konstruktive redskaber der virker bedst, kan også være dem, der er sværest at bruge i situationer med stor uenighed. Især i forhandlinger på egne vegne, om
f.eks. løn og arbejdsvilkår, kan man opleve modstand og det kan påvirke processen negativt. På workshoppen gennemgår vi både de forskellige faser i forhandling. Vi ser på, hvad der er svært og hvorfor, samt hvordan man kan håndtere udfordringerne ved hjælp af strategisk planlægning og konstruktiv kommunikation.
Malene Rix har arbejdet som selvstændig rådgiver og underviser i forhandling, facilitering og ledelse i mere end 20 år. Hun har blandt andet skrevet bøgerne Når kvinder forhandler – på arbejde og privat og Negotiating with yourself – women making midlife career changes.
Torsdag 15.00 – 15.30Kaffepause
Torsdag 15.30 – 17.00Foredrag ved forfatter Christian Ørsted “Livsfarlig ledelse”. Stiller man Christian Ørsted spørgsmålet: Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? – svarer han ”De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv.”
Torsdag 17.00 – 18.00Pause, omklædning eller skolearbejde
Torsdag 18.00 – 19.00Ginsmagning og socialt samvær
Torsdag 19.00 –Slotsmiddag med underholdning af Christoffer Brodersen
Fredag 07.00 – 09.00Morgenmad

 

Fredag 09.00 – 09.45Status og oplæg ved formand for LC-LederForum Claus Hjortdal 
Fredag 09.45 – 10.30Oplæg ved Kompetencefonden 
Fredag 10.00 – 12.00Generalforsamling
Fredag 12.00 – 13.00Frokost og tak for denne gang

Prisen for årets lederkonference 2021 er kun 2995 kr. I prisen er der inkluderet:

•       En overnatning (i eget værelse) på fantastiske Hindsgavl Slot
•       Fuldt program med inspirerende oplægsholdere
•       Suveræn slotsforplejning under opholdet
•       Masser af sparring med yderst kompetente lederkolleger
•       Slotsmiddag med musikalsk underholdning.

Hvis vi mod al forventning ikke kan afholde lederkonferencen fysisk, afholdes den i stedet virtuelt. Det virtuelle arrangement koster 495 kr. inkl. moms. Vi tilbagebetaler naturligvis de 2500 kr. i tilfælde af virtuel afholdelse.
TILMELDING Du tilmelder dig direkte på hjemmeside og betaler ved tilmelding.


Overenskomstforhandlinger 2021

Som I ved, er 2021 overenskomstsår og det er første gang, efter vi har fået vores egen overenskomst, at vi skal til forhandlingsbordet.  Forhandlingerne med MEDST (Medarbejder- og Kompetencestyrelsen) er i fuld gang.

På statens område er forhandlingerne tilrettelagt således, at alle forhandlinger hos de lokale overenskomster skal være afsluttet i løbet af det 4 ugers-forhandlingsvindue, som lukkes 15. marts. Umiddelbart herefter vil der blive sat en dato for en urafstemning. I vil høre nærmere om udfaldet af forhandlingerne, når de er afsluttet.