Virtuelle lønmøder

Som faglig forening er en af vores fornemmeste opgaver at arbejde på at sikre dig gode løn og ansættelsesforhold, således at din arbejdsindsats står mål med din løn.

 

Vores oplevelse er, at I ledere håndterer løn og arbejdsvilkår for jeres medarbejdere på ganske fortræffelig vis, men når det handler om jeres egen løn og vilkår, bruges der ikke samme mængde tid og energi.

 

Vi ved, at der er flere årsager til dette. Dels kan det for mange være forbundet med ubehag at skulle forlange mere i løn, men også at prissætte sit eget værd, kvalifikationer og arbejdsopgaver, er en svær kunstart samtidig med, at det kan være vanskeligt som leder med indblik i skolens økonomi at tænke sig selv ind i den økonomiske kontekst.

 

For at minde dig om at lønnen er et fremtrædende parameter for din arbejdsglæde og tilfreds i dit job, afholder vi virtuelle lønmøder, som sætter fokus på din løn.

 

Vi håber, at det vil give dig inspiration og en øget opmærksomhed på vigtigheden af at afsætte mere tid til ”din løn og dine arbejdsvilkår” som leder.

Tilmeldingen til de 3 møder åbner fredag den 13. august på hjemmesiden:

 

Virtuelt lønmøde for øverste leder torsdag den 9. september kl. 13.00 til 15.00

 

Virtuelt lønmøde for ene-ledere mandag den 13. september kl. 14.00 til 16.00

 

Virtuelt lønmøde for øvrige ledere tirsdag den 14. september kl. 13.00 til 15.00