Årets Lederkonference – tilmeld dig nu

Lederkonference den 27. til den 29 april 2022 

Hvad får man hvis vi blander Thomas Grønnemarks ”Doven energi” med Troels Bechs knivskarpe syn på ”Vinderkultur” og krydder det med ledelsesguruen Michael Andersens hemmeligheder, der understøtter din personlige trivsel i en hektisk hverdag. Svaret kan får du, hvis du deltager på årets Lederkonference.

Vi har i år sammensat et unikt program, som tager udgangspunkt i de essentielle levevilkår, du er underlagt som individ og leder. Hertil i skøn kombination med de bedste indspark fra sportens verden, hvor målet altid er det samme – nemlig at vinde. For slet ikke at tale om, hvordan klog dovenskab kan være vejen til at skabe stjernestunder som leder.

Vi vil gerne invitere dig og dine lederkolleger til et brag af en Lederkonference 2022. Du vil i de skønneste rammer på Hindsgavl Slot blive inspireret af spændende foredragsholdere samtidig med, at du bliver forkælet med kulinariske oplevelser. Tilmeld dig lederkonferencen og mød alle dine lederkolleger fra hele landet. Der vil være rig mulighed for networking.

Prisen for konferencen er kr. 6395. Overnatning, forplejning og foredrag er inkluderet i prisen. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 31. marts 2022. Du tilmelder dig på vores hjemmeside. Betalingen foregår ved tilmelding og tilmeldingen er bindende.
Vær opmærksom på at du ved tilmeldingen skal vælge den eftermiddagsaktivitet, du vil deltage i. Ønsker du ikke at deltage i nogle af aktiviteterne, er dette også muligt.

HUSK at konferencen kun er for medlemmer.

Læs mere om foredragsholderne her

Ledelsesguruen Michael Andersen skyder Lederkonferencen i gang ved at tune ind på de udfordringer, du står med set ud fra en samfundsmæssig kontekst.
Stress og mistrivsel fylder meget i mange menneskers sind og koster samfundet milliader af kroner. Michael gør op med den konventionelle tankegang, når det handler om stress og mistrivsel. Han tager kampen op imod de store tendenser og indsatser på stress og trivselsområdet. “Det er evident at den positive psykologis selvhjælpskurser og erhvervslivets fokus på trivsel har slået fejl!” udtaler Michael Andersen.

Michael udtrykker klart, at vi ikke skal undertrykke eller tilsidesætte de følelser, som kommer forbi os i vores liv. Vi skal acceptere dem, forstå dem og sikre at de ikke bliver handlingsanvisende for de valg, vi træffer i livet.
Glæd til et fantastisk foredrag, når Michael Andersen tager dig med dybt ind i de psykologiske dynamikker, som giver dig indsigt i, hvad der sker i dig selv, og hvad der sker i din relation til andre.

Vinderkultur – når samarbejdet skal fungere!
Lænd til tilbage og bliv inspireret når den landskendte fodboldtræner og tidligere sportsdirektør Troels Bech tager dig med i omklædningsrummet, på grønsværen og drager paralleller til skoleverdenen. Hvem ved om Troels giver dig svaret på, om et hold altid består af de bedste spillere?

For at opnå topresultater, såvel på grønsværen som i skoleverdenen, er teamforståelse og teamspirit uadskillelige elementer for enhver træner/spiller og leder/medarbejder. Det er ikke altid lige let!
Enhver gruppe består af forskellige personligheder og dermed også forskellige holdninger og indgangsvinkler til, hvordan en opgave skal løses. F.eks. er et fodboldhold karakteriseret ved at være sammensat af en mængde store individualister og ikke mindst egoister – og de kan ikke alle spille om søndagen. Forholder det sig mon meget anderledes på din skole?

Tag initiativ til mere arbejdsglæde

Forfatter og indkasttræner Thomas Grønnemark dykker ned i sin anmelderroste bog “Doven Energi” og giver sit bud på hvordan klog dovenskab giver dig arbejdsglæde, stjernestunder … og plads til at nyde livet!

Thomas gør op med forestillingen om, at vi kun kan nå vores mål, hvis vi konstant performer og tromler over alt og alle på vores krigstogt mod målet.
Budskabet fra Thomas er, at vi skal nå vores mål uden at miste begejstringen og glæden.
Glæd dig til et topinspirerende foredrag om, hvordan arbejdsglæde, trivsel og en sund arbejdskultur kan påvirke dit lederliv.

Eftermiddagsaktiviteter

Tradition tro – ingen Lederkonference uden eftermiddagsaktiviteter

Igen i år har du mulighed for at få en anderledes oplevelse med hjem fra Lederkonferencen.
Om torsdagen fra ca. kl. 16.00 til 18.00 er der afsat tid til en alternativ oplevelse. Du kan tilmelde dig en de tre nedenstående aktiviteter. Ønsker du ikke at deltage i nogle af aktiviteterne, er dette også muligt.

Bridgewalking: 20 pladser – tildeles efter ”Først-til-mølle-princippet”
Bridgewalking er en helt unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn.

Med en vandretur over Den Gamle Lillebæltsbro får I en oplevelse sammen for livet, som giver et sug i maven og en helt utrolig udsigt.
Der er plads til 20 personer på holdet, og I ledsages af en erfaren guide, der fortæller om den historiske bro og de smukke omgivelser, I kan se på vandringen over broen.
Turen tager cirka 2 timer og er inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Turen er cirka 2,5 km lang.

Yoga – giv hoved og krop en pause:
Yoga er et rigtig godt redskab, når kroppen og hovedet har brug for en pause i løbet af en travl hverdag. Det kan praktiseres hvor som helst og når som helst i løbet af dagen. Det behøver ikke at tage mere end 10 min.

På denne 75 minutters workshop bliver du introduceret til de helt grundlæggende teknikker i yoga, samt hvordan du naturligt kan få det flettet ind i din hverdag.
Fysiske øvelser som løsner op for spændinger i kroppen, åndedrættetsøvelser som giver dig fornyet energi og velvære samt afspænding og meditation, som giver dig en velfortjent pause, hvor du får lov til at slappe helt af og lade batterierne op.
Alle uanset erfaring kan deltage. HUSK tøj du kan bevæge dig i.

Ginsmagning:
Elsker du en god G&T efter en lang arbejdsuge, og har du lyst til få mere indblik i de forskellige gintyper, så har du muligheden for at melde dig til ginsmagning. Her guides du gennem både ginnens historie, smag og vejen til din egen bedste G&T.

Du bliver præsenteret for Big O Pinot Nior glasset, som du får med hjem. Desuden får du tips til, hvordan en balanceret G&T skal tilberedes så isterning, gin og tonic komplementerer hinanden på bedste vis.

”Jeg glæder mig og ser meget frem til LederKonferencen 2022. Vi har sammensat et program med inspiration og nytænkning til dig. Samtidig har vi lagt tid ind i programmet, så der bliver plads til erfaringsudveksling, sparring og networking. Det bliver så godt!”

– Brian Bastiansen, formand for Frie Skolers Ledere