Medlemstilbud

Medlemstilbud til alle medlemmer

Her kan du se de medlemstilbud, du kan få, når du er medlem af Frie Skolers Ledere.

Aftalerne betyder, at medlemmer af foreningen får adgang til en række tilbud eller rabatter, og det er selvfølgelig helt frivilligt, om man ønsker at bruge tilbuddene.

God fornøjelse!

Lærerstandens brandforsikring

Som medlem af Frie Skolers Ledere kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring. Selskabet tilbyder sammen med Runa og Bauta forsikringer til omkring 50 forskellige faggrupper som eksempelvis sygeplejersker og lærere. Forsikringerne er ofte billigere, end hvad du kan få hos de almindelige forsikringsselskaber, og nu kan ledere af de frie skoler også tegne forsikringerne.

Ud over gængse forsikringer som bil, hus og ulykke, kan du som medlem af Frie Skolers Ledere også tegne en sundhedsforsikring, så du er sikret behandling på et privathospital, hvis du har brug for behandling med lange ventelister i det offentlige.

Forbrugsforening: Rabat i 4.000 butikker

Når du melder dig ind i Forbrugsforeningen, sparer du penge hver gang, du handler i en af de mange forretninger, der er med i ordningen. Du optjener samtidig bonus i mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Rabat og bonus gælder også nedsatte varer, tilbud og udsalg.

Selvom du kan få rabatter på mange forskellige varer gennem foreningen, kan du nogle gange finde varerne lige så billigt selv ved at søge lidt rundt på nettet. Heldigvis koster medlemskabet ikke noget det første år, så det er gratis at teste, om forbrugsforeningen giver mening for dig. Herefter koster det 132,- kr. om året.

Lån og Spar Bank: 5 % i rente på din lønkonto

Vores aftale med Lån & Spar bank gør, at du som medlem kan få en lønkonto med en rente på 5% på de første 50.000 kr. Fra 50.001-500.000 er renten 1,5% og derefter 2,5%. Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.

Lån & Spar tilbyder også billige lån til elbiler og plug-in hybridbiler.

Billigt medlemslån: Lån 50% af din årsløn

Det er egentlig ikke et nyt tilbud, men vi gør også lige opmærksom på, at du som medlem af Frie Skolers Ledere kan benytte ”Tjenestemændendes Låneforening”.

Foreningen tilbyder medlemmer at låne op til 50 procent af årslønnen til en fordelagtig rente og uden om omkostninger eller gebyrer.

Lån & Spar: Vores andelsboliglån er bedst i test

Forbrugerrådet Tænk skriver (29. juni 2023): ”Lån & Spar Bank har en af testens bedste bedømmelser i forhold til lånets etableringsomkostninger, og der er ikke noget krav om, at du skal have din Nemkonto hos dem for at kunne optage andelsboliglån. Lån og Spar tilbyder samtidig samlet set et af testens mest konkurrencedygtige rentespænd, hvilket skyldes, at Lån & Spar ikke satte renterne op på deres andelsboliglån ved deres seneste gennemførte renteændring.  Lån & Spar har et debitorrentespænd på 5,04-7,13%.”