Selvledelse i balance - det gode lederliv

Det moderne lederliv stiller utrolig mange krav til dig som ny leder. Du skal være i stand til at veksle mellem forskellige opgaver, lige fra nærværende samtaler, langsigtede og økonomiske beslutninger samt brandslukning for bare at nævne nogle. Desuden forventes der, at du kan planlægge og strukturere en effektiv arbejdsdag, navigere i det grænseløse arbejde i en hverdag, hvor man ikke altid selv har indflydelse på, hvornår udfordringerne kommer væltende.

 

Personlighedstest med individuel feedback

Forud for introdøgn tilbydes du en personlighedstest med individuel feedback. Testen stiller skarpt på dine kompetencer og bevidstgøre dig om disse. Testen afdækker dine talenter og forcer samt afspejler dine kognitive evner samt mønstre og måder at agere på som menneske. Med indsigt i dine ”toptalenter” ud fra personlighedstesten TT38 vil du få større indblik i, hvad der giver dig energi og arbejdsglæde i hverdagen.

Tilmelding

Har du lyst til at tilbringe et døgn med andre nye ledere, hvor du fagligt bliver inspireret, mens du bliver forkælet i de dejlige rammer Hindsgavl Slot byder på, så har du muligheden nu.

Vi har 12 pladser på holdet. og pladserne blive tildelt efter ”først til mølleprincippet ”. Prisen for arrangementet er 2500 kr. Overnatning, forplejning og personlighedstest er inkluderet i prisen.

Du tilmelder dig direkte her på siden ved at klikke ovenover for tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 19. august 2021.