Vi vil gerne invitere dig og dine lederkolleger til årets Lederkonference 2024.
Traditionen tror afholdes konferencen på Hindsgavl Slot. Her vil du i de hyggelige og smukke omgivelser blive forkælet med kulinariske oplevelser, spændende oplægsholdere og afslappende, udfordrende eller sjove eftermiddagsaktiviteter.
Desuden vil der være rig mulighed for networking/erfaringsudveklsing eller blot genopfriske tidligere lederrelationer. Tag dig en velfortjent pause fra dagligdagens mange opgaver og udfordringer – og benyt lejligheden til at lade dine batterier op mens du inspireres mentalt.
PROGRAMMET ER UNDER UDARBEJDELSE OG KOMMER SENERE.
NEDENFOR KAN DU SE HVAD PROGRAMMET INDEHOLDT I 2023
Prisen for Lederkonferencen er kr. 6395.
I prisen er der inkluderet 2 overnatninger, fuld forplejning, spændende foredrag, en valgfri eftermiddagsaktivitet samt aftenunderholdning.
Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 21. marts 2024. Tilmeldingen er bindende. Betalingen foregår ved tilmelding.
HUSK at konferencen kun er for medlemmer.
Ledere er ikke lavet af en særlig støbning. De er ikke supermennesker, og kan som alle andre blive ramt af stress. Derfor er det vigtigt, at lederen er opmærksom på sin egen trivsel og balance i lederjobbet og ikke ignorere stresssymptomer.
Ledere i skoleverdenen balancerer til tider i det umulige. Flere administrative opgaver, grænseløst arbejde, øget indblanding fra politikere og bestyrelsen, større krav fra omverdenen og knappe ressourcer. Alt dette kan sætter lederen under pres.
Lederjobbet er fyldt af spændende udfordringer, og forskningen viser, at lederne ofte har en stor arbejdsglæde og oplever arbejdet som meningsfyldt. Men lederjobbet er også karakteriseret ved en række dilemmaer, grænseløsheder og uafsluttede opgaver, hvor det kan være vanskeligt at få enderne til at mødes.
Glæd dig til en 3-timers workshop som veksler mellem oplæg fra Malene Friis Andersen, dialog om udvalgte tematikker i mindre grupper og diskussioner i plenum workshoppen dykker vi ned i, hvad der kan skabe trivsel for lederen, og hvad der kan spænde ben for denne. Du vil få en øget forståelse for de typiske dilemmaer og grænseløsheder i lederjobbet, som har særlig betydning for dig og dit lederliv.
Malene vil med sin store viden og erfaring, give dig indsigt i, hvilke signaler der er de første tegn på, at du er arbejdsbelastet og er ved miste trivslen. Hun vil komme med konkrete bud på, hvordan du kan genfinde balance i dit arbejdsliv og dermed tage stress i opløbet.
Om Malene Friis Andersen
Malene Friis Andersen er Ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø. Hun har igennem 17 år arbejdet med emnerne på forskellige måder: Som klinisk psykolog, som organisationspsykolog og som forsker. Malene er forfatter til en lang række videnskabelige artikler samt prisvendende bøger. Hun er blandt andet forfatter til ”Stop Stress – Håndbog til ledere” (Andersen & Kingston, 2016), som blev kåret til Årets Ledelsesbog 2017. Malene er blevet tildelt GL-prisen og har været leder af et omfattende forskningsprojekt om ledelse, trivsel, distancearbejde og arbejdsfællesskaber under coronakrisen.
Hvordan vender vi tilbage til ‘livet’ og arbejdet, når vi har været lagt ned af stress eller andre store hændelser, der ændrer vores liv? Og hvordan undgår vi at komme helt derud, hvor livet og filmen knækker?
Det var med rystende hænder, at jeg i 2016 sagde mit solide TV-job med fast løn, pension og ferie op efter en menneskealder i TV-branchen. Beslutningen var svær men nødvendig – for min krop kunne ikke mere, og jeg var sendt til tælling med stress.
Men hvem var jeg, når jeg ikke var hende fra TV? Hvad kunne jeg? Hvad kunne min krop holde til? Og hvad skulle jeg leve af?
I dag er jeg selvstændig kommunikationsrådgiver, blogger og influencer. Jeg er ’herre’ i eget hus og har stadig travlt men på en anden måde. Og jeg har lært vigtigheden af at lytte til mig selv.
Vær med når Arne Nielsson udfordrer jer med aktiviteter, der vil give dig ny viden og værktøjer, og som bringer dig til skridt nærmere til den gode hverdag og det gode samarbejde.
Til jer der allerede har mødt Arne Nielsson tidligere – så kan I godt glæde jer til endnu en aften i Arnes selskab. Arne vil præsentere dig for samarbejdsøvelser der gør teori til virkelighed, så du selv oplever, hvad der sker, når du kommer i innovationsfaser.
Du vil desuden få gode råd og værktøjer til, hvordan du skal handle, når du skal tænke nyt og skal eksekvere i pressede situationer. Arne vil introducere dig til samarbejdsformer, så du spiller dig selv og andre gode samt give dig indsigt i, hvad det kræver af dig, når du skal være leder for andre, men også når du skal indgå i lederteams på tværs.
Om Arne Nielsson
Dansk kanoroer der konkurrerede om sit første verdens-mesterskab i 1982 i en alder af bare 20 år, og som padlede sig til sit sidste verdensmesterskab i 1996. Arne Nielsson har deltaget i de olympiske lege tre gange, hvor han vandt en sølvmedalje i Barcelona 1992.
Arne har vundet 13 medaljer til verdensmesterskaberne, 10 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje. Arne er desuden forfatter til 6 bøger, professionel foredragsholder, coach og facilitator for virksomheder. Nøgleord som vinder adfærd, vinder kultur, team spirit og viljen til sejr, beskriver Arnes passion.
Traditionen tro – ingen Lederkonference uden eftermiddagsaktiviteter.
I lighed med de tidligere år, får du mulighed for, at være sammen med dine lederkolleger under mere uformelle rammer. Torsdag eftermiddag fra kl. 16.00 til ca. 18.00 er der afsat tid i programmet til en anderledes oplevelse. Du kan vælge mellem disse 3 aktiviteter.
Brigdewalking på den gamle Lillebæltsbro, laser lerdueskydning i slottets park eller en sejltur på Lillebælt mens du nyder en køling forfriskning.
Ønsker du ikke, at deltage i nogle af eftermiddagsaktiviteter, skal du blot tilmelde dig lederkonferncen uden aktivitet.
Bridgewalking er en helt unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn.
Med en vandretur over Den Gamle Lillebæltsbro får I en oplevelse sammen for livet, som giver et sug i maven og en helt utrolig udsigt.
Der er plads til 20 personer på holdet, og I ledsages af en erfaren guide, der fortæller om den historiske bro og de smukke omgivelser, I kan se på vandringen over broen.
Turen tager cirka 2 timer og er inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Turen er cirka 2,5 km lang.
Skal din eftermiddagsaktivitet være af mere afslappende karakter, så skal du vælge en sejltur i Lillebælt. Her vil du opleve en lille del af Fyn fra søsiden. En ca. 2-timers guidet tur, hvor der både er tid til afslapning og networking med dine lederkolleger, men også en informativ tur, hvor du vil få indblik i vegetationen i og omkring Lillebælt og måske møde marsvin på din ”vej”.
Der vil blive serveret kolde forfriskninger undervejs.
Tekniske og historiske informationer om Mira III
Mira III er bygget på Frederikssund Skibsværft og sejlede fra 1915 som turbåd på Øresund.
Mira III har, foruden at sejle på Lillebælt, også sejlet for Københavns Havnevæsen, for Forsvarret med sejlads til Københavns Ø-forter og som rutebåd på Århusbugten.
I starten var båden forsynet med en to-cylindret dampmaskine. I 1924 fik Mira III en Munktell petroliumsmotor, som den sejlede med til 1938, hvor den fik en to-cylindret Vølund 65 HK glødemoter. I 2004 fik Mira III den motor, som båden sejler med i dag, en seks-cylindret Albin dieselmotor.
Har du lyst til at udfordre dig selv eller dine lederkolleger, så har du muligheden i denne eftermiddagsaktivitet.
Laser lerdueskydning, er en sjov aktivitet, hvor alle være med. Man kan være op til 5 personer om at skyde på samme tid.
Modsat rigtig lerdueskydning, så skyder man her mod den samme due, fordi geværerne er modificeret til at skyde med infrarøde radiosignaler. Hver gang at lerduerne bliver ramt i luften, registreres der point på en tavle. Derfor er der også ekstra meget konkurrence i laser lerdueskydning.
Du kan løbende følge med i nyheder fra Frie Skolers ledere ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.